Fals doctor descoperit la Timisoara.

Adrian B. la 19 May, 2008

In Romania se poate orice si acest lucru a fost intarit si de “doctorul” francez Fran├žois Pinori care in prezent este urmarit penal, deoarece pana nu demult taia cu voiosie pacienti cu diverse probleme chirurgicale fara ca el sa fie de drept medic.

A primit autorizatia de libera practica in specialitatea ortopedie in unitatile avizate de Ministerul Sanatatii cu ajutorul unor documente false care contineau o gramada de date nereale.

Asa zisul doctor a profesat intr-o clinica privata din Timisoara unde nu sa dat inapoi nici de la interventii chirurgicale cu grad ridicat de risc, de pacienti neducand lipsa datorita reclamei pe care si-a facut-o la mica publicitate dandu-se unul dintre cei mai renumiti ortopezi din Europa.

In trecut a mai “tratat oameni” si in Italia de unde a fost fugarit de autoritatile de la Roma si a decis sa inceapa o noua viata in Romania unde a gasit destui pacienti doritori de de tratament medical serios pentru care plateau sume cuprinse 600 si 800 de euro pentru o interventie chirurgicala.

In prezent Pinori este de negasit fiind cautat atat de Garda Financiara cat si de politistii timisoreni.

2 Comments so far

  1. pescari valeriu December 8th, 2010 11:04
     

    Sint angajat la o societate in Romania si cunosc suficient procedura de recunoastere a diplomelor de studii din afara Comunitatii Europene(personal detinator al diplomei de studii superioare din Cisinau Rep. Moldova ,inginer licentiat in domeniul constructiilor).Consider ca impunerea verificarii diplomelor de licenta este necesara astazi si pentru cetatenii UE pentru evitarea cazurilor de acest gen.

  2. Active News October 4th, 2014 8:40
     

    Ce s-a intamplat cu pacientii pe care i-a operat?

Lasa un comentariu