Andrei Iucinu exclus din PRM

Corina Lesan la 25 January, 2008

Andrei Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru TinuAzi, în clasica conferinţă de presă a Partidului România Mare (PRM) din fiecare zi de vineri, preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat că Andrei Iucinu, (fiul ziaristului Dumitru Tinu), preşedintele mişcării studenţeşti din PRM a fost exclus din partid. Motivul: Iucinu este unul dintre cei care “au lucrat la penibila diversiune privind plecarea din partid a întregii organizaţii de tineret a PRM.

Corneliu Vadim Tudor a infirmat zvonul conform căruia cei 25.000 de membri ai organizaţiei de tineret PRM ar migra către PSD, urmând-o pe preşedinta organizaţiei, Lia Olguţa Vasilescu care a plecat deja la PSD. Se pare, după spusele lui Vadim, că Andrei Iucinu ar fi vrut funcţia lăsată de Lia Olguţa Vasilescu şi, pentru că nu a primit-o, ar fi vrut să rupă cu totul organizaţia de tineret spre a se înscrie în masă la PSD. “Mi-a scris acum câteva zile o scrisoare prin care mă implora să-l pun preşedinte la tineret. Nici nu l-am băgat în seamă. E o ierarhie în partid, nu poate oricine să se instaleze ce vrea el. Vroia, probabil, să se ducă cu câţiva din organizaţie la PSD să se vând scump. Să se ducă fără nimeni acum, l-am dat afară”, a precizat preşedintele PRM.

Plecările din ultimele luni ale unor membri de vază ai PRM (Lia Olguţa Vasiliu, Ilie Neacşu, Sever Meşca, Cornel Ciontu, Anghel Stanciu, Nati Meir, Leonida Lari) nu sunt un motive de îngrijorare pentru Corneliu Vadim Tudor, acesta considerând că astfel partidul a scăpat de “secături”: “Eu unul am luat lupta pe cont propriu. Cine nu este în stare să ţină pasul cu exigenţele mele e liber să se ducă unde doreşte. Le amintesc însă tuturor că ceea ce am dat noi afară din PRM sau cine a fost amăgit de cai verzi pe pereţi a dispărut definitiv din politică, fiind ştampilat ca individ fără caracter. Uneori eu am mai auzit despre ei atunci când eram rugat prin nişte intermediari să-i primesc pe câţiva înapoi. Am refuzat cu dispreţ” a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu