Copos vinde Rapidul

Corina Lesan la 25 January, 2008

Copos vinde RapidulDupă ce acum câteva luni, Copos declarase că ar ceda fiicei lui acţiunile de la clubul Rapid (unde este acţionar majoritar), acum vrea să le vândă, nespunând cui. Gheorghe Răducan, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR) a anunţat că încă de duminică George Copos i-a anunţat pe suporteri că intenţionează să vândă clubul de fotbal. “Am vorbit cu George duminică seara, când i l-am prezentat pe noul lider de galerie şi mi-a spus că vrea să vândă. Era mai hotărât ca niciodată. Mi-a spus clar că vrea să vândă, dar că deocamdată nu are nicio ofertă pentru club. Am vorbit ca între doi rapidişti. Nu mi-a spus motivul exact. Oricum, nu e vorba de ce se întâmplă cu DNA-ul. Mi-a zis că se simte rănit şi că s-a săturat. Poate că e puţin legat şi de discuţiile care le-a avut de-a lungul vremii cu suporterii”, a declarat preşedintele LSR.

Răducan, cunoscut şi pe numele de Gigi Corsicanu, consideră că el şi suporterii nu au ce să îi reproşeze lui Copos în ultima perioadă, iar insistenţele lor ca să fie adus Daniel Pancu la Rapid nu sunt nici pe departe motivul intenţiei lui Copos de a renunţa la club “Noi nu suntem nici pro nici contra plecării lui Copos. Ce pot să spun e că George s-a comportat aproape ireproşabil de anul trecut de prin martie. Noi când am fost nemulţumiţi l-am criticat, cum a fost atunci cu Bergodi. Dar de data asta noi nu avem ce să-i reproşăm. Suntem mulţumiţi de atitudinea lui. Dar vreau să se înţeleagă clar că el nu a fost ameninţat de noi, că dacă nu vine Pancu el pleacă” a afirmat Corsicanu.

În viziunea preşedintelui LSR, viitorul proprietar trebuie să ţină cont de suporteri şi să respecte nişte reguli faţă de aceştia, deoarece aceasta este, într-un fel, o tradiţie a Rapidului: “Dacă ar fi vreodată să vândă clubul, cine vine în locul lui trebuie să ştie că la Rapid suporterii au un cuvânt foarte important de spus. Aici sunt nişte reguli care trebuie respectate, indiferent de cine ar veni. Dacă e rapidist, atunci ştie care sunt regulile noastre. Dacă nu e rapidist, atunci va trebui să înveţe ce înseamnă Rapid şi tradiţia clubului”, a explicat preşedintele LSP.

Tocmai de aceea, încă de pe acum, Gigi Corsicanu declară că suporterii nu văd cu ochi buni zvonita cumpărare a clubului de către Marian Iancu, preşedintel clubului Poli Timişoara: “Noi am fost dezamăgiţi acum de Iancu. Cu Torje la Dinamo. Nu trebuia să facă asta, cel puţin pentru suporterii de la Timişoara, nu pentru noi. Nu se pune problema că dacă i-ar vinde lui, Iancu nu ar fi bine primit în Giuleşti. Ştim că e rapidist. Dar Iancu ne-a dezamăgit”.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu