Loganuri rechemate în service

Corina Lesan la 20 January, 2008

Loganuri rechemate în serviceProducătorii autoturismelor Logan au anunţat săptămâna trecută că toate autoturismele Logan produse în perioada 2004-2006 vor intra pe rând într-un proces de verificare. Iniţierea acestor revizii este necesară deoarece, în urma unor controale de rutină, a fost evidenţiată existenţa unor puncte de oxidare, cauzate de pătrunderea apei prin pasajele roţilor din spate (ca urmare a unor operaţiuni imperfect realizate în cursul procesului de fabricaţie).

În carnetul de întreţinere şi în garanţia anticoroziune valabilă de şase ani se prevede ca, în astfel de situaţii, uzina Dacia să procedeze la un control anticoroziune, urmând să efectueze intervenţiile necesare. Proprietarii autoturismelor ce intră în categoria celor produse între 2004 şi 2006 vor fi înştiintaţi printr-o scrisoare despre operaţiunea de service şi asupra termenului de prezentare pentru revizia respectivă, urmând ca sumele pentru eventualele reparaţii ale caroseriei şi pentru aplicarea de ceară de protecţie anticoroziune să fie suportate de către producător.

O situaţie asemănătoare celei de acum s-a petrecut în anul 2005, la doar câteva luni de la lansarea pe piaţă a modelului Logan berlină. Atunci, 20000 de autoturisme au fost rechemate în service pentru verificarea şi înlocuirea cricului, cablajului motorului sau pentru modificarea calculatorului care gestionează sistemul de injecţie.Tot la începutul acestui an, la peste 10.000 de autoturisme Logan, de data aceasta produse în 2006, în Brazilia, s-a început o verificare a unor componente care ar putea afecta sistemul de direcţie.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu