Nimic nou pe frontul “Norica Nicolai”

Corina Lesan la 14 January, 2008

Nimic nou pe frontul “Norica Nicolai”Sâmbătă, premierul Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, pentru a discuta situaţia nominalizării Noricăi Nicolai ca ministru al Justiţiei. Singurele informaţii de după întâlnire sunt doar durata discuţiei, circa 30 de minute, şi locul desfăşurării acesteia, o vilă de protocol din Cartierul Primăverii.

Călin Popescu-Tăriceanu nu a înştiinţat despre cele discutate nici măcar pe colegii săi de partid, doar Norica Nicolai fusese sunată de premier după acea întrevedere cu preşedintele, comunicându-i că o susţine în continuare pentru funcţia de ministru. Nici la petrecerea de sâmbătă seara, de la Mariott, cu ocazia zilei sale, premierul nu a împărtăşit mai nimic despre discuţia cu Traian Băsescu.

Liderii PNL aşteptau azi informaţii noi de la Călin Popescu Tăriceanu, care, însă, nu au venit, cum nu au venit nici la Palatul Cotroceni (cei din Administraţia Prezidenţială declarând că „mingea e acum la Tăriceanu”). Se pare că, totuşi, în jurul prânzului, primul-ministru şi senatorul Norica Nicolai au avut o întâlnire, la Palatul Victoria. Norica Nicolai ar fi adus noi argumente în sprijinul corectitudinii comportamentului său profesional. Cei doi iau în calcul chiar posibilitatea atacării deciziei şefului statului la Curtea Constituţională.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu