Pe 29 februarie Lucian Bute îşi va apăra titlul de campion mondial

Corina Lesan la 12 January, 2008

Lucian ButePe 29 februarie, Lucian Bute îşi va boxa pentru a-şi păstra centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF într-un meci cu boxerul American William Joppy. Cei doi boxeri au susţinut o conferinţă de presă joi noapte, în care au prezentat planurile pentru apropiatul meci care se va desfăşura la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute este la ora actuală cel mai mare boxer roman al momentului şi unul dintre cei mai buni pugilişti prefesionişti pe care boxul românesc i-a avut până acum. Despre adversarul său, Bute a declarat “El are multă experienţă profesională. A boxat împotriva unor pugilişti buni, precum Bernard Hopkins şi Jermain Taylor. După acest meci voi fi un pugilist mai bun”. Şi antrenorul său, Stephan Larouche, este convins că Bute va fi învingător în meciul cu William Joppy: “La începutul meciului, Joppy va fi profesorul, iar Lucian va fi elevul. Vom vedea viteza din timpul meciului pentru a spera ca, la final, rolurile să fie inversate”.

William JoppyAmericanul William Joppy (37 de ani) a fost campion mondial de trei ori, în versiunea WBA. În meciul cu Bute va încerca pe să-şi treacă în palmares şi o centură de campion mondial în versiunea IBF. Cum este şi firesc înaintea unui meci important, William Joppy se vede victorios, considerând că boxerul român nu are şanse în faţa lui: “Lucian Bute va fi învins în acest meci. El este un pugilist bun, dar nu văd cum m-ar putea bate. Va fi un meci bun”.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu