Raportul INML: Ludovic Orban nevinovat

Corina Lesan la 11 January, 2008

Ludovic OrbanA fost finalizat raportul INML în cazul accidentului comis de Ludovic Orban, din 16 decembrie 2007, pe Şoseaua Cotroceni. Concluzia este că Simona Marilena Todeanu, presupusa victimă, nu a fost lovită de o maşină. Fata avea, la momentul examinării medico-legale, leziuni traumatice superficiale (echimoze) la cotul drept, pe partea laterală a genunchiului drept şi pe partea anterioară a ambilor genunchi.

Este consemnat în raport faptul că”leziunile traumatice constatate la examenul obiectiv medico-legal nu au caracteristicile unui impact cu un autovehicul, în sensul evidenţierii unor leziuni a căror formă şi dimensiuni să corespundă unui relief al autovehicolului sau amprentei pneurilor. Leziunile traumatice, precum şi micul hematom localizat parietal dreapta, constatat cu ocazia examinării din data de 16 decembrie 2007, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu», prin topografia şi morfologia lor, pledează pentru producerea acestora prin cădere auto/heteropropulsată, cu trei-patru zile anterior examinării medico-legale şi necesită două-trei zile îngrijiri medicale de la data producerii”.

Imediat după accidentul ministrului Orban, anchetatorii au comunicat că evenimentul nu s-a soldat cu victime. După apariţia în presă a informaţiilor că ar fi fost totuşi o victimă, poliţia a anunţat indentificarea ei: o minoră (14 ani) care, la momentul producerii accidentului, era în trecere prin zonă şi care suferise o contuzie la braţ. Părinţii fetei nu au vrut să depună plângere la poliţie, susţinând permanent că fiica lor nu avea acele leziuni ca urmare a impactului cu maşina lui Orban.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu