PNG Vrancea va trece la PNL

Corina Lesan la 29 December, 2007

PNG Vrancea va trece la PNLÎn ultimele zile ale lui 2007, partidul lui George Becali pierde în continuare membri. Constantin Buză, preşedintele PNG Vrancea, şi Fevronia Stoica, vicepreşedintele aceleaşi filiale, s-au înscris în PNL. Amândoi susţin că şi cei aproximativ 2.000 de membri ai PNG din judeţul Vrancea vor trece în PNL.

Cei doi “dezertori” nu sunt la prima schimbare de partid. Până în 2004 ei au fost membri ai PSD, pe listele căruia au şi intrat în Senat (Constantin Buză a fost chiar prefect de Vrancea, în perioada 2000-2004). La PNG au trecut, tot amândoi, la începutul anului acesta.

Înscrierea lui Constantin Buză şi a Fevroniei Stoica în PNL a fost confirmată de către Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrancea: “Atât Buză cât şi Stoica s-au înscris în PNL. Am perfectat această înscriere, iar împreună cu domnul Buză mai vin şi 2.000 de membri ai PNG”. Dorin Ciulină, secretarul general al organizaţiei PNG a evitat să comenteze plecarea celor doi, părând a nu şti ce s-a întâmplat: “Nu ştiam de această plecare şi nu pot face prea multe comentarii. Nu am avut nicio discuţie în contradictoriu cu domnul Buză”.

Nini Săpunaru a mai declarat că primirea de către Constantin Buză a funcţiei de prim-vicepreşedinte al filialei PNL este doar o speculaţie, dar este adevărat faptul că ambii noi membri vor face parte din Biroul Permanent Judeţean al partidului.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu