Festivalul Cerbul de Aur 2008, în două ediţii

Corina Lesan la 28 December, 2007

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a confirmat reprezentanţilor mass-media că, anul viitor, Festivalul Cerbul de Aur va avea loc. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat încă în şedinţa din 7 noiembrie, promovarea ediţiei de anul viitor a Festivalului “Cerbul de Aur”, în regim de campanie socială.

În vederea stabirii primelor activităţi de organizare, TVR a luat legătura cu Primăria Braşov. „Reprezentanţii TVR s-au ţinut de cuvânt. Am început discuţiile legate de activităţile fiecărei părţi. Va fi o ediţie foarte importantă, având în vedere că se împlinesc 40 de ani de la debutul acestui festival. Se preconizează evenimente înainte şi după festival, la care aşteptăm mulţi turişti. Va fi un eveniment de amploare, pentru care trebuie să ne pregătim din timp”, a declarat primarul Braşovului.

Şi pentru că tot se împlinesc 40 de ani de la prima ediţie a festivalului, vor fi organizate două ediţii: una va avea loc la Bucureşti, în luna martie, a doua, la Braşov, în luna august. Cea din Bucureşti va fi ca o ediţie aniversară şi îi va reuni pe toţi câştigătorii ediţiilor precedente ale „Cerbului de Aur”, iar cea din Braşov se va desfăşura în formatul clasic de-acum.

Desfăşurarea ediţiei aniversare la Bucureşti, iar nu la Braşov, se pare că este singurul subiect care încă îi nemulţumeşte pe braşoveni.

1 Comment so far

  1. Cristina December 30th, 2007 4:31
     

    Pacat ca editia aniversara nu se tine tot la Brasov.
    Si ar fi bine sa fie an de an cate o editie a Cerbului de Aur.

Lasa un comentariu