Mutu la AS Roma?

Corina Lesan la 28 December, 2007

Adrian MutuFormaţia AS Roma, în care a jucat Cristi Chivu, iar acum joacă Adrian Piţ, îl vrea pe Adrian Mutu, deoarece îl consideră unul dintre cei mai buni atacanţi din Seria A: în cele 14 apariţii din ultimul sezon, a înscris şapte goluri. În publicaţia Corriere dello Sport, o sursă a declarat că un preţ de 20 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Mutu nu reprezintă un impediment pentru clubul din Roma, care vrea să aducă, în perioada de transferuri de iarnă, un atacant de valoare pentru care este pregătit să cheltuiască mulţi bani.

Mutu mai este dorit şi de Real Madrid şi Barcelona, dar, în repetate rânduri, el a declarat că îşi doreşte să continue cu formaţia Fiorentina cu care se află sub contract până în 2011 şi care îi oferă un salariu de peste 1,5 milioane de euro. În ultimul timp, Adrian Mutu nu este în relaţii chiar bune cu suporterii Fiorentinei. Chiar în ultima partidă de campionat, Mutu a înscris două goluri, ca apoi să le facă fanilor semn să tacă, gest care i-a cam înfuriat pe cei din tribune.

Adept al unui posibil transfer al lui Mutu este Victor Piţurcă, deoarece îl consideră unul dintre fotbaliştii cei mai buni de la EURO 2008: „Mutu, datorită calităţilor lui de fotbalist mare, merită în momentul ăsta să joace, la sfârşit de carieră, 3-4 ani la un club mare. Poate aş putea spune că aş vrea să rămână la Fiorentina, dar în acelaşi timp aş vrea ca Mutu să facă un salt valoric la un club mare”.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu