“Becali Bank”

Corina Lesan la 23 December, 2007

“Becali Bank”George Becali, locul 4 în recentul Top 300, intenţionează să deschidă propria sa bancă, „Becali Bank”.

La început, banca va avea doar 20 de angajaţi, pentru care Becali a asigurat un fond de salarii de 70.000 de euro. Majoritatea dintre viitorii angajaţi sunt deja recrutaţi de la alte bănci. Becali Bank va avea un capital social de 30 milioane de euro şi, conform celor afirmate de G. Becali, va fi inaugurata in luna februarie a anului 2008.

În legătură cu creditele pe care le va acorda banca sa, G. Becali susţine că, oamenilor de afaceri, le va da cel puţin cinci milioane euro “în doar cateva zile si cu dobânzi mai mici decât cele ale altor banci. Nu va mai fi nevoie de ditamai dosarul şi de aprobări peste aprobări. Daca un om de afaceri îmi explică de ce vrea banii, îmi inspiră încredere şi batem palma, are creditul rapid. Cu atât mai mult dacă este vorba de un prieten, de cineva cu care am facut o afacere şi s-a dovedit de cuvânt sau de o rudă. Pe mine mă interesează în primul rând să-mi ţin eu banii în siguranţă la Banca Becali” a declarat G. Becali.

Până acum, avocaţii lui G. Becali au făcut doar demersul de a se interesa la BNR de condiţiile şi de procedura autorizarii de către BNR. Pentru aceasta sunt obligatorii multe şi complicate proceduri care nu au cum dura mai puţin de şapte luni, ceea ce înseamnă că banca nu are cum să-şi înceapă activitatea în februarie.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu