Videanu fură curent electric

Corina Lesan la 22 December, 2007

Adriean VideanuPrimarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a fost acuzat că pentru de beculeţele cu care şi-a împodobit casa, foloseşte ilegal curent de la un stâlp de iluminat de pe domeniul public.

Adriean Videanu a declarat că acuzaţia este o minciună (“Este o prostie! Este legată la reţeaua casnică!”), deşi vecinii acestuia au observat firele care merg spre casa acestuia şi au sunat la dispeceratul “Electrica”, de unde li s-a răspuns că “instalaţia respectivă n-ar fi trebuit racordată la stâlpul de iluminat. Este ilegal, deci puteţi face o reclamaţie către noi şi vom trimite o echipă în zonă!”

Primaria Generală a dat un comunicat prin care încerca să-l scape pe Videanu de acuzaţie: “Cablul la care se face referire în articol este un cablu de comandă ce înlocuieşte întrerupatorul; singurul rol al acestuia fiind acela de a sincroniza instalaţia decorativă cu iluminatul public. Instalaţia care decorează proprietatea domnului Primar General Adriean Videanu se alimentează din reţeaua electrică proprie casei şi nu din reţeaua de iluminat public asa cum reiese din articol”.

Cu toate acestea, ieri, la ora 18.19, o maşină de intervenţie a “Luxten” a ajuns la vila primarului, unde a ridicat scara, pentru ca un electrician să elimine unul dintre firele din legatura. Astfel că beculeţele din curtea primarului s-au stins, dovadă clară a furtului de energie electrică din sistemul public, iar echipa de la “Luxten” a plecat.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu