“Vanghelionul” 2008

Corina Lesan la 19 December, 2007

“Vanghelionul” 2008Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat organizarea şi în acest an a Revelionului, în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo şi într- unul mai mic, Pavilionul 14, alocat doar pentru pensionari.

Luminiţa Anghel, unul dintre organizatorii evenimentului, a declarat că, faţă de anii trecuţi, artiştii din spectacolul de Revelion nu vor pleca după ce îşi vor suţine recitalurile, ci vor rămâne pe scenă, acompaniindu-i pe cei care urmează după ei. La spectacol vor participa artişti români, dar şi străini: Tom Jones si trupa Alphaville. În locul spectacolului de artificii, va fi un spectacol de proiecţii luminoase, pe 20 de ecrane, precum şi un uriaş balon cu heliu (9 metri în diametru) care, la momentul trecerii dintre ani, va circula prin sala de spectacol.

Dintre artiştii români prezenţi în spectacolul de Revelion, Marean Vanghelie i-a enumerate pe Holograf, Mihai Trăistariu, Pepe, Taraful Ţăndărică, Marcel Pavel, VH2, Andreea Bănica,Voltaj, Andra, Simplu. Trupa ProjectPQ va evolua într-un inedit spectacol de dans cu efecte pirotehnice.

La sediul Primăriei sectorului 5sau la sediul Direcţiei de Taxe şi Impozite din Bulevardul Kogalniceanu vor fi puse în vânzare 7000 de bilete, începând cu ora 8,00 a zilei de 28 decembrie. Dintre acestea, 6000 vor fi pentru Pavilionul Central şi vor costa câte 100 de lei, iar 1000 de bilete vor fi pentru pavilionul 14 şi sunt destinate doar pensionarilor. Preţul unui astfel de bilet va fi de 30 lei (în pavilionul 14, spectacolul va putea fi vizionat pee crane special amplasate).

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu