Home & Office Pack – soluţia completă pentru internet

Corina Lesan la 27 November, 2007

LAptopul DELL D630Compania de telefonie Orange a lansat luni un pachet complet de acces la internet denumit Home & Office Pack. Acest nou pachet conţine un laptop, un card de date sau un modem USB pentru conectare precum şi un abonament pentru acces nelimitat la internet şi este disponibil în toate magazinele Orange.

Cei care care încheie un abonament de acces nelimitat la internet vor beneficia de cele mai bune tarife la cele două modele de laptop DELL din ofertă. Mai mult, dacă se vor abona pe o perioadă de 2 ani, vor primi gratuit modemul USB sau cardul de date pentru conectare. În funcţie de nevoi şi preferinţe, fiecare abonat îşi va putea personaliza oferta alegând modemul USB sau cardul de date dorit, un abonament de acces nelimitat la internet, precum şi unul dintre cele două modele de laptop.

Modelele de laptopuri sunt DELL Latitude D630 (771 euro) sistem de operare Windows 2000 / XP Home / XP Pro / Vista 32-Bit, slot USB liber, 80 MB de spatiu liber pe hard disc  sau DELL Inspiron 1521 (571 euro)care nu include si sistemul de operare Windows în configuratia de bazã,dar Orange pune la dispoziţie pachetul Sistem de Operare Windows Vista Home Basic OEI 32 bit la pretul de 69 EUR, fãrã TVA. Centrul de suport tehnic al System Plus asigură asistenţa pentru instalarea sistemului de operare şi a driverelor, precum şi service-ul pentru laptopurile Dell.

Laptopul ales va putea fi achitat în rate, prin creditul oferit de Cetelem, cu avans 0. Acest credit poate fi obţinut pe loc, în orice Orange shop şi are o perioadă de finanţare cuprinsă între 12 şi 60 de luni.

Informaţii suplimentare pe http://www.orange.ro.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu