Ilie Năstase-duşman pe veci al lui Becali

Corina Lesan la 05 November, 2007

O nouă “victimă” a comportamanetului lui Gigi Becali a fost, cine credea aşa ceva, chiar Ilie Năstase, marele tenismen şi presedintele Federatiei Române de Tenis. La ultimul meci al Stelei, Gigi Becali l-a înjurat pe Ilie Năstase şi pe familia sa. După incident, Năstase a declarat că nu va mai călca pe stadionul din Ghencea atât timp cât latifundiarul din Pipera va “stapâni” fosta câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni. “Cu Becali am o mare problemă. M-a înjurat şi nu mă mai împac cu el niciodată. M-a înjurat pe mine, pe copii şi pe nevastă, de aceea am decis să îl pedepsesc. Atunci când o sa-l prind, o să-i tai limba”, a declarat Ilie Năstase.

În trecut, Năstase a făcut parte din Consiliul de Administraţie al Stelei, dar a plecat din Ghencea după o dispută cu Gigi Becali. Conflictul s-a accentuat recent, după ce Gheorghe Hagi a fost îndepărtat din Ghencea: „Becali l-a împins pe Hagi să demisioneze. Hagi a stat mai mult pentru că iubeşte Steaua, nu pentru glorie şi bani, dovadă că a plecat fără să ia nici un ban. Becali a reuşit ce voia el: să fie antrenor. Să vina el antrenor la Steaua, ca să o înfunde şi mai mult. Eu îl propun antrenorul Naţionalei pe Becali. Seamănă cu Ceauşescu. Se pricepe la toate şi nu face nimic. Dacă ar fi oameni normali, toţi antrenorii din România ar trebui să refuze Steaua (…) Becali nu înţelege sportul în general, nu mai zic de fotbal. Dacă cineva ar trebui să îşi dea demisia de la Steaua, acela ar fi Becali. Toţi mafioţii şi toţi neîmpliniţii din ţara asta au intrat in sport. Au furat şi vin să bage banii în sport. Ei cred că dacă au bani îşi permit orice. Poţi să cumperi un teren, case şi să faci ce vrei tu, dar ca să cumperi un antrenor, să îi dai 400.000 pe an şi să faci ce vrei tu, nu merge. Nici măcar Abramovici nu şi-a permis să ii spună echipa lui Mourinho. Şi cred că el are mai mulţi bani decât Becali“ a mai spus Ilie Năstase.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, o persoană cu recunoscute calităţi de “diplomat”, a încercat să îl împace pe Ilie Năstase cu finanţatorul echipei Steaua, adresându-i public o invitaţie la meciul de săptămâna viitoare cu Sevilla, din grupele Ligii Campionilor. Năstase a refuzat categoric: “Iubesc Steaua. Sunt probabil cel mai mare stelist după Marius Lăcătuş, dar nu pot veni la meci. Eu cu domnul Becali nu mă mai împac niciodată. Cu ceilalţi de acolo nu am nimic, în special cu domnul Argăseală, singurul om de acolo cu care nu m-am certat“ a reacţionat Ilie Năstase.

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu