Karatiştii români – campioni mondiali

Corina Lesan la 01 November, 2007

Echipa naţională a României a ocupat primul loc la Campionatele Mondiale de Karate Tradiţional în stilul fudokan. Ediţia din acest an s-a desfăşurat în perioada 26-29 octombrie, la Lodz-Polonia. Statele Unite ale Americii, Elveţia, China, Japonia şi puternica selecţionată a Rusiei s-au numărat printre formaţiile naţionale care au participat la mondiale.

Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, a declarat la întoarcere: „După prestaţii foarte bune în cele trei zile de competiţii, delegaţia României s-a clasat pe primul loc la Campionatelor Mondiale de Karate Tradiţional în stilul fudokan. Rezultatul este cu atât mai valoros dacă ţinem cont că la această competiţie au participat 1.400 de sportivi din 40 de ţări. Locul al doilea a revenit Rusiei, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Polonia“.

Iată numele şi medaliile bravilor noştri karatişti:

  • seniori – Cornel Muşat- medalie de aur (kumite individual), Ştefan Timofte Jr., Cornel Muşat, Călin Marincaş- medalie de argint (kumite echipe), Irina Patrahău- medalie de bronz (kumite individual)
  • juniori – Constantin Adăscăliţei Jr., Dobre Alexandru şi Mihai Vişan – medalie de aur(kumite echipe)
  • copii – Dragoş Bălăiaşa- medalie de aur (kumite individual), Dragoş Bălăiaşa, Andrei Pintilie şi Alexandru Lupescu- medalie de aur (kata echipe), Dragoş Bălăiaşa- medalie de bronz (kata individual)

Nici un comentariu pana in acest moment.
Poti fi chiar primul foloseste formularul de mai jos.Lasa un comentariu